Naxi Active radio je lokalna radio stanica iz Bečeja sa tradicijom preko 25 godina. Programski sadržaj većim delom čini zabavna domaća muzika uz najaktuelnije domaće hitove. Mahom su zastupljeni pop i rok scena, sa već proverenim hitovima.

Program počinjemo emisijom ,,Razgibavanje‘‘ koja se emituje radnim danima od 6 do 10, gde prvi možete saznati najvažnije informacije vezane za opštinu Bečej. U saradnji sa Naxi medijom emitujemo najvažnije vesti iz zemlje i sveta na svakih sat vremena, a u okviru Naxi Nacional mreže od 18 sati na našim talasima možete slušati emisiju ,,Mojih 50‘‘, kao i ,,Veče sa Dejanom Avramovićem,, radnim danima od 21 sat.

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj Naxi Active radio - opusti se i uživaj!

Za fotografiju se zahvaljujemo našem prijatelju Slobodanu Bobici Malešev

Naxi Active Radio 105,4 Mhz ▪ Izdavač: Radio Active doo, Zelena ulica br. 30, 21220 Bečej, Srbija ▪ Web sajt: radioactive.rs ▪ Glavni i odgovorni urednik: Ferenc Berček ▪ Izvršavanje obaveza koje Radio Active doo ima po odredbama Zakona o elektronskim medijima i podzakonskim aktima donetim u skladu sa tim Zakonom kao i Zakona o javnom informisanju i medijima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije ▪ Registracioni broj medija: RA000153